Alle data op een rij voor de geplande evenementen. Kun je zelf kijken wat jou uitkomt en wat je leuk lijkt! Klik op de titel van het event en je komt bij meer informatie uit!
Save the date!

2024
Augustus 2024
25 augustus -  Event Paarden Dreumel

September 2024
28 September - Fashion Show Rise and Shine Runway! (read more about it)

Oktober 2024
13 oktober - Halloween shoot - more info coming!

November 2024
sport shoot - data en info volgt

December 2024
Kerst en New year - 15 December - info volgt​​​​​​​
2025
Januari 2025
n.t.b.

Febuari 2024
Valentijns shoot - data en info volgt

Maart 205
n.t.b.

April 2025
n.t.b.

Mei 2024 
n.t.b.

Geweest: 
8 januari 2024 - kasteel maurick - Vught - Lingerie & wedding
27 Januari 2024 - Business style - Almere
17 Februari 2024 - High fashion & Denim - Bergen op Zoom 
2 Maart 2024 - Minimalistisch chique & lingerie - Alkmaar
23 Maart2024 - leather event - Cuijk - stoer
20 Mei 2024 - Cartbaan shoot - Berghem 
1&2 juli 2024 - Fotofair - workshop high fashion posing
22 Juni 2024 - Jachthaven shoot - Kerkdriel ​​​​​​​

nieuwsbrief
De nieuwsbrief is gemaakt om je op de hoogte te stellen van nieuwe evenementen die gepland zijn. Zo ben je er als eerste bij! Naast dat je als eerste op de hoogte bent van nieuwe evenementen, zit er nog iets leuks aan verbonden want via de nieuwsbrief krijg je regelmatig leuke kortingen op evenementen of op duo aankopen. 
Wil jij:
- je skills omtrent fotografie uitbreiden
- exclusieve insights over evenementen.
- als eerste op de hoogte zijn
- zeker een plekje hebben op te gekke shoot evenementen
- leuke kortingen ontvangen
Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen:
Submit
Thank you!
De Shootevenementen zijn leuk om je skills omtrent fotografie uit te bereiden. Het is een leuke manier om op een te gekke locatie verschillende modellen voor je lens te krijgen. Zo werken we efficiënt, effectief en is het ook nog eens gezellig. In onze ogen dus een win-win voor alle partijen.
Shootevenementen hebben verschillende thema's. Zo hebben we o.a. de thema's: wedding / high fashion/ denim style / crazy portraits / sportief / lingerie / jewellery / en nog onwijs veel meer leuke concepten die we in de komende jaren uit gaan werken.
Shootevenementen zijn een te gekke plek om in contact te komen met je mede-fotograaf, maar ook met modellen. Zo bereid je je connecties uit, je portfolio en houd je er een leuke herinnering aan over. 
Daarnaast bied TVM ook workshops aan:
- Poseren kun je leren (voor fotografen)
- High fashion workshop (voor fotografen)
- Training catwalkfotografie (voor fotografen)

FAQ
Wat houdt een evenement in?
De Shootevenementen zijn leuk om je skills omtrent fotografie uit te bereiden. Het is een leuke manier om op een te gekke locatie verschillende modellen voor je lens te hebben voor een betaalbare prijs. Zo werken we efficiënt, effectief en is het ook nog eens gezellig. In onze ogen dus een win-win voor alle partijen.
Shootevenementen hebben verschillende thema's. Zo hebben we o.a. de thema's op verschillende locaties: wedding / high fashion/ denim style / crazy portraits / sportief / lingerie / jewellery / en nog onwijs veel meer leuke concepten die we in de komende jaren uit gaan werken. De Thema's die per locatie gehanteerd worden staan er dan ook bij. Je mag 1 thema per blok uitwerken, wil je 2 thema's kies je voor 2 blokken.
Shootevenementen zijn een te gekke plek om in contact te komen met je mede-fotograaf, maar ook met modellen. Zo bereid je je connecties uit, je portfolio en houd je er een leuke herinnering aan over. 


Hoe gaat een event in zijn werk?
Een event ziet er vaak als volgt uit (uiteraard afhankelijk van wat voor event het is): Je kom een kwartier voor tijd aan op de shoot locatie, je zet je spullen neer en kijkt even rond. Als je blok begint komt er een voorwoordje en krijg je je eerste model toegewezen, ook krijg je te horen toelaat je weer op de afgesproken plek moet staan voor de nieuwe wissel. Bij de volgende wissel verzamelen we op een punt, krijg je je nieuwe model toegewezen en ga je weer door, hoe sneller deze wissel is, hoe meer tijd je hebt om prachtige plaatjes te maken. Dit gaat door tot het einde van een blok. dan komt er een bedank woordje, lichten we je in over het volgend event en vertellen we je dat je nog een modellenoverzicht krijgt met de namen en de tags van de modellen en spreken we wat af over de foto's.

Wat kun je verwachten?
Je shoot altijd 1 op 1 met model fotograaf. Je Hoeft je modellen niet te delen met andere fotografen. Je kunt in de meeste locaties je flitsers meenemen. Soms weten wij niet wat de stroomvoorzieningen zijn, is dit bekend dan laten wij dit weten. Je mag vrij rondlopen, maar zit elkaar niet in de weg. De hoeveelheid fotografen word per locatie ook aangepast zodat de ruimte niet te vol is. 

Betalingen en voorwaardes?
Je kunt evenementen boeken via deze link. Je betaald direct en je plek is gereserveerd. De ticket die je ontvangt is je bewijs, bewaar deze goed. Hier staat ook informatie op. Mocht je nog vragen hebben in de aanloop van het event stuur deze naar info@tijdvoormijmodels.com 
Wil je cash betalen? Dat kan op locatie (geef dit duidelijk aan). Ook dan gelden de afmelding-voorwaarden. De betaling dient voldaan te zijn voorafgaande aan de eerste foto. 
Afmelding voorwaarden: In verband met gemaakte kosten doen wij geen geld terug bij ziekte of afwezigheid of andere redenen voor afmelding voor het evenement. Je mag een ander event bijwonen van de zelfde prijs of de prijs word verrekend op je volgende event.  De aanmeldingen stoppen 24 uur voor het event. De betaling geeft je toegang tot het evenement en recht op het gebruik van goedgekeurde foto's door modellen. Dit is geen buy-out of portretrechten afkoop waarmee je onbeperkt zonder toestemming alle foto's mag publiceren voor o.a. commerciële doeleinde. Bespreek dus ten alle tijden wanneer je voor commerciële doeleinde de foto's wilt gebruiken. 

Voorwaarden foto's:
Je mag de foto's met delen met info@tijdvoormodels.com TVM events deelt de foto's weer met de modellen, zo blijft er overzicht op wat er wel een niet gedeeld is. Je mag ook aangeven dat je de foto's niet wilt delen, wil jij ze dan zelf publiceren dan is het van belang dat de foto's alsnog gedeeld worden (bijvoorbeeld met groot watermerk) zodat de modellen toestemming kunnen geven als jij de foto's online wilt plaatsen. Wanneer er een foto online staat en een model geeft aan deze offline te willen hebben, dan gebeurt dit ook, dit gebeurt wanneer er redelijkerwijs verwacht kan worden dat de foto offline gaat. Het model behoud namelijk een portretrecht. De modellen zijn vaak enthousiast om de foto's ook online te delen, dit gebeurt onder vermelding van de fotograaf en met toestemming van de fotograaf.

Overige vragen die nog niet beantwoord zijn? Mail naar info@tijdvoormijmodels.com
Wat houdt een workshop in?
Workshops zijn leuk om bij te wonen om je professionaliteit als fotograaf omhoog te krijgen. De workshop wordt gegeven door een modellen coach Amanda van Wezel, zij heeft ervaring met Fotografie en kent daarom beide kanten van het vak. Door veel ervaring en veel kennis van de theorie brengt zij graag de kennis over op jou als fotograaf zodat jij je idee tot leven kan brengen. Voor de workshops is het belangrijk dat je zelf enige basiskennis hebt van fotografie. 
Poseren kun je Leren: Deze workshop leert je hoe je een model op professionele wijze aanstuurt. Communicatie en een stukje theorie zijn je basis van fotografie. 
High fashion Posing: Deze workshop is een next level workshop ten opzichte van Poseren kun je leren. High fashion is een vak apart ten opzichte van normaal poseren. Je krijgt alles uitgelegd in bepaalde start-foto's en kun jij gaan experimenteren met Magazine waardig fotomateriaal. 
Catwalk fotografie: Deze workshop is in samenwerking met Rise and Shine Runway. Een selectieve groep mag met de catwalk trainingen ook de fotografie oefenen en de show vastleggen. 


Hoe gaat een workshop in zijn werk?
Een workshop ziet er vaak als volgt uit: de dag is van 10:00 tot 16:00. Je komt tussen 9:45 en 10:00 aan op de afgesproken verzamelplaats. We lopen naar de shoot plek en komt er een theoretische uitleg met voorbeelden. We brengen de theorie tot leven en dit kun je ook vastleggen. Dan gaan we lunchen en daarna gaan we zelf aan de slag in kleine groepjes. Zo kun je sparren over je ideetjes die je hebt en krijg je coaching over hoe dit tot leven komt. Aan het einde praten we gezellig na en bespreken we waar de foto's naartoe mogen. Wanneer je nog vragen hebt kun je deze mailen. Je ontvangt ook een digitaal exemplaar van de uitleg.


Wat kun je verwachten?
Om en om ga je shooten met een model met aansturing van de coach. Je start met theoretische uitleg en vervolgens kun je om ste beurt de theorie in de praktijk brengen. In de middag kan je vrij shooten in kleine groepjes. Meestal zijn er 2 modellen aanwezig tijdens de workshops. 

Betalingen en voorwaardes?
Je kunt evenementen boeken via deze link. Je betaald direct en je plek is gereserveerd. De ticket die je ontvangt is je bewijs, bewaar deze goed. Hier staat ook informatie op. Mocht je nog vragen hebben in de aanloop van de workshop stuur deze naar info@tijdvoormijmodels.com 
Wil je cash betalen? Dat kan op locatie (geef dit duidelijk aan). Ook dan gelden de afmelding-voorwaarden. De betaling dient voldaan te zijn voorafgaande aan de eerste foto. 
Afmelding voorwaarden: In verband met gemaakte kosten doen wij geen geld terug bij ziekte of afwezigheid of andere redenen voor afmelding voor het evenement. Je mag een ander event bijwonen van de zelfde prijs of de prijs word verrekend op je volgende workshop.  De aanmeldingen stoppen 24 uur voor de workshop. De betaling geeft je toegang tot de workshop en recht op het gebruik van goedgekeurde foto's door modellen. Dit is geen buy-out of portretrechten afkoop waarmee je onbeperkt zonder toestemming alle foto's mag publiceren voor o.a. commerciële doeleinde. Bespreek dus ten alle tijden wanneer je voor commerciële doeleinde de foto's wilt gebruiken. 

Voorwaarden foto's:
Je mag de foto's met delen met info@tijdvoormijmodels.com TVM events deelt de foto's weer met de modellen, zo blijft er overzicht op wat er wel een niet gedeeld is. Je mag ook aangeven dat je de foto's niet wilt delen, wil jij ze dan zelf publiceren dan is het van belang dat de foto's alsnog gedeeld worden (bijvoorbeeld met groot watermerk) zodat de modellen toestemming kunnen geven als jij de foto's online wilt plaatsen. Wanneer er een foto online staat en een model geeft aan deze offline te willen hebben, dan gebeurt dit ook, dit gebeurt wanneer er redelijkerwijs verwacht kan worden dat de foto offline gaat. Het model behoud namelijk een portretrecht. De modellen zijn vaak enthousiast om de foto's ook online te delen, dit gebeurt onder vermelding van de fotograaf en met toestemming van de fotograaf.

Overige vragen die nog niet beantwoord zijn? Mail naar info@tijdvoormijmodels.com​​​​​​​

You may also like

Back to Top